Tevellüt 1972… Henüz Kartallar adıyla olmasa da ilk adım o günlerde atıldı. Büyümek elbette öncelikli hedeflerimizdendi fakat esas olan, memleketimiz ve ülkemizle büyümekti. Zor koşullarda çıktık yola, ne mutlu ki bugün ülkemizin sahip olduğu koşullar o günlerin çok ötesinde. Hayallerimiz, hedeflerimiz büyüktü desem de aslında şimdi hayal bile edemediğimiz yerlerdeyiz. Kısıtlı imkanların, yokluğun içinden bizi çıkarıp bugünlere getiren meziyetlerimizi unutmamak ve unutturmamak ise kuşağımızın bence en mühim görevidir.

Dünyayı takip edip, gelişen teknolojiyi, medeniyeti memlekete getirirken, geleneklerine, köklerine sıkı sıkı bağlanmanın önemini yaşayarak anladım ben. Yaşadığın coğrafyanın insanına, kültürüne uzak durarak bu topraklara hizmet edilemeyeceğini bilmek, bizi biz yapan en büyük değerlerimizden.

Sözün senet olduğu zamanlardan gelen bir kültürle yoğrulduk biz, çünkü güven, bir tüccarın sahip olabileceği en büyük sermayedir. Tutulmayan tek bir söz, kazanılan yüzlerce başarının üzerinde, asla silinmeyecek bir gölgedir. Bir söz verildiğinde onu yemin bilmek gerek.

Başarılarınızın devamlılığı için, elde ettiğiniz kazanımları paylaşmayı bilmek gerek. Çalışanlarınız sizin ailenizse, kazandıklarında önce onların hakkı vardır. Birlikte kazanılan birlikte kutlanır.

2017 yılı itibari ile Holding ünvanını alan Kartallar, bugün farklı sektörlerde hizmet veren sayısız şirketi ile büyük ve güçlü bir aile. Her ferdi, memleketini seven, ona hizmet etmek için durmadan emek veren, her gün büyüyen ve onu büyüten değerleri adı gibi iyi bilen bir aile. Dileğim ve beklentim, gelecek kuşaklarımızın bu ailenin gururuna guru katması. kartallar’ın kanatları altında hissedilen güveni, mutluluğu ve emeği daimi kılması.

Hasan KARTAL
Kartallar Holding Yönetim Kurulu Başkanı